Неділя 4-та Вел. посту

Nedila  4 Postu 1

Неділя 5-та Вел. посту

Nedila 5 Postu 1

Великий піст

Velykyy pist

Свята Літургія в Остії

Ostia 1

Гості он-лайн

На сайті 300 гостей та відсутні користувачі

УГКЦ

ugcc

УГКЦ в Італії

UGCC Italia

Katolytskyy ohladach

У вівторок третьої седмиці увечорі

(вступ)

«Господи, що хрестом убив обманця, від його омани визволи мене грішного і зведеного на манівці. А очистивши мене постом, дозволь мені, Владико, чинити Твою волю, щоб міг я співчутливо оглядати Твої святі страждання».

(Стихира посної Тріоді на «Господи, взиваю»).

(роздуми)

З книги Буття: Господь сказав до Ноя: Увійди ти і вся твоя родина в ковчег, бо тебе одного з цього роду побачив я праведним передо мною. Зо всякої чистої скотини візьмеш по семеро до себе, самців і самиць, а з нечистої скотини по парі, самця й самицю. З птаства піднебесного теж по семеро, самців і самиць, щоб зберегти живим насіння по всій землі. Ще бо сім днів, і я пошлю дощ на землю, сорок днів і сорок ночей, і вигублю з лиця землі всі сотворіння, що їх я створив. І зробив Ной усе, як велів йому Господь. Було ж Ноєві шістсот років, як стався потоп на землі. І ввійшов Ной, сини його, жінка його й жінки синів його з ним у ковчег перед потопом вод (Бут. 7, 1-7).

(коментар)

Помолімося на завершення молитву св. Єфрема Сиріна, по можливості з доземними поклонами.

Господи і Владико життя мого! Духа лінивства, недбайливости, властолюб'я і пустомовства віджени від мене. (Доземний поклін).

Духа чистоти, покори, терпеливости й любови даруй мені, слузі твоєму. (Доземний поклін).

Так, Господи, Царю! Дай мені бачити гріхи мої і не осуджувати брата мого, бо ти благословенний на віки вічні. Амінь. (Доземний поклін).

Боже, милостивий будь мені грішному! Боже, очисти гріхи мої і помилуй мене! Без числа нагрішив я, Господи, прости мені! (12 малих поклонів).

Господи і Владико життя мого! Духа лінивства, недбайливости, властолюб'я і пустомовства віджени від мене. Духа чистоти, покори, терпеливости й любови даруй мені, слузі твоєму. Так, Господи, Царю! Дай мені бачити гріхи мої і не осуджувати брата мого, бо ти благословенний на віки вічні. Амінь. (Доземний поклін).

Сьогодні хотів би з вами поділитися аплікацією, яка дозволить вам впорядкувати свою приватну молитву за зразком літургійної молитви в храмі. Вам відомо про такі богослуження як вечірня, утреня чи часи. Аплікацію, яку ми пропонуємо можна використовувати для особистої молитви в залежності від вашого ритму життя. Текст «Часослов неустанної молитви» укладений так, щоб розбити день на певні періоди (чотири пори дня, чотирнадцять пір, чи молитву на кожну годину дня і ночі). В залежності від ритму вашого життя, занять чи можливостей, молитовного досвіду – ви можете вибрати собі зручний темп. Хочу лише уточнити, що наразі ця аплікація працює лише для майже усіх типів телефонів, окрім iPhone (айфон)

Посилання на Часослови:
ТУТ

Посилання на «Часослов 24-х часів» в YouTube:
ТУТ


Благословенного всім вечора!

Слава Ісусу Христу!

 
 

Sviate Pysmo

Katehysm-ugcc

Приєднуйтесь до нас в

 

yt

kalendar

Radist Evangelia